Info

Info

MAKSUTAVAT

 

Klarna Checkout maksupalvelu (vain henkilöasiakkaat)

 

Klarna Checkout maksupalvelun kautta voit maksaa ostoksesi seuraavilla tavoilla:

 

Verkkopankkimaksut

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Klarna yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Luottokorttimaksut Visa, MasterCard tai Amerikan Express -korteilla. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaistosten kanssa. Luottokorteilla tehtävissä maksuissa Klarna näkyy saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.

 

Klarna Lasku 

Maksaessasi ostokset Klarna -laskulla laskutusoikeudet siirtyvät verkkokaupalta Klarnalle. Saat Klarnalta laskun sähköpostiisi vasta, kun tilauksesi on sinulle lähetetty. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 2,95 euroa. Katso Klarna Laskun ehdot tästä. Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat Klarnalta vastauksia nyt myös käyttämällä Klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta osoitteessa www.klarna.fi.

 

Klarna Tili - Osamaksu

Maksaessasi ostokset Klarna -tilin osamaksulla laskutusoikeudet siirtyvät verkkokaupalta Klarnalle. Valitessasi Klarnan joustavan erämaksun päätät itse, missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi (alkaen 1/24 jäljellä olevasta summasta, kuitenkin vähintään 5,00 EUR /kk). Tämä tarkoittaa myös, että saat tilaamasi tuotteet ennen kuin maksat ja voit milloin tahansa maksaa loppusumman pois yhdellä kertaa. Katso Klarna Tilin ehdot tästä. Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat Klarnalta vastauksia nyt myös käyttämällä Klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta osoitteessa www.klarna.fi

 

 

Perinteinen lasku (yritysasiakkaat)

Lähetämme perinteisen paperi-/verkkolaskun tilauksen toimittamisen jälkeen. Maksuaikaa laskulla 14pv netto. Tämä vaihtoehto on vain tunnetuille yrityksille ja se onnistuu sähköisen sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Toimitus Suomessa sisältyy esitettyihin hintoihin, ja esitetyt hinnat sisältävät aina arvonlisäveron 24%

 

Toimituksen kesto

 

Tuotteemme valmistetaan saapuvien tilausten mukaisessa järjestyksessä.

Tuotekohtainen toimitusaika voi vaihdella 1-3 viikon sekä 8-10 viikon välillä, ja jokaisen tuotteen toimitusajan löydät kyseisen tuotteen sivulta.

Mikäli toivot, että toimitamme tuotteet vasta myöhemmin tai tiettynä ajankohtana voit mainita asiasta verkkokauppamme Kassa-sivulla kohdassa Lisätietoja. Tehtyäsi tilauksen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

 

Toimitus aina suoraan asiakkaan haluamaan osoitteeseen

 

Tarjoamme kaikkiin tilauksiin ilmaisen toimituksen Manner-Suomen sisällä.

Toimituspäivämäärä sovitaan tarkemmin asiakkaan kanssa, lähempänä arvioitua toimitusajankohtaa. 

Käytämme toimitusten toteuttamisessa ulkopuolista palveluntarjoajaa.

 

Palautukset ja vaihdot

 

Haluamme että olet sataprosenttisen tyytyväinen uusiin pihapelikenttätuotteisiisisi.

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen, tai löydät tuotteesta virheen, ole yhteydessä meihin. 

Yleisesti verkkokaupan palautuskäytänteessä oleva 14 päivän vaihto ja palautusoikeus ei päde pihapelikenttätuotteisiin, koska ne valmistetaan mittatilauksena asiakkaan esittämien tarpeiden mukaisesti.

 

Mikäli tuotteesta löytyy jokin virhe, pyrimme aina ensisijaisesti korjaamaan tai korvaamaan tuotteen ennen kuin myönnämme rahallista korvausta.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen tai sinulla on kysymyksiä, ole aina etukäteen yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Asiakaspalvelu:

info@pihapelikentta.fi

0505012396

 

 

 

 

Pihapelikentät myy Jetraco Oy

› Maksu- ja toimitusehdot

› Tietosuojaseloste

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA