Meistä

Meistä

Tarinaa ja taustaa Pihapelikentästä

 

Pihapelien ja liikkumisen edistäminen on yksi yrityksemme ja yrityksen perustajien keskeisimmistä tavoitteista. 

 

Pihapelit on yhdistänyt ihmisiä ympäri maailman. Usein peleissä ja liikkumisen parissa koetut hetket ja tarinat tuovat tullessaan kavereita, ystäviä ja kokemuksia jotka kantavat läpi elämän. Pihapelit luo yhteenkuuluvuutta, mutta myös kasvualustaa sosiaaliseen elämään. 

 

Meidän intohimonamme on kehittää ja parantaa noita liikuntaa ja iloista yhdessäoloa edistäviä olosuhteita niin ulkona kuin sisällä, sekä harrastajien että ammattilaistason vaatimuksiin ja tarpeisiin.

 

Tarjoamme tänä päivänä laadukkaita liikuntaolosuhteita ja pelialustoja, kuin myös liikuntaan, leikkiin ja urheiluun liittyviä välineitä ja kalusteita.

 

Päätuotteemme on  Suomessa suunniteltu, kierrätysmuovista valmistettu Pelix-multisportlaatta©. Tuotteelle on myönnetty Suomalaisen työn liiton toimesta sekä Design From Finland- merkki että Avainlippu-merkki.

 

 

Pelix-multisportlaatoista olemme luoneet mm. ainutlaatuisen 3x3-koripallo-olosuhteen Kisakallion urheiluopistolle, pihapelialueen Haapaveden koulukeskukseen, jääkiekon oheisharjoittelualuen Piispalan nuorisokeskukseen, monipelialueen jääkiekkokaukaloon Liedon Ilmaristen koulun pihalle, koripallon 3x3 alueen Seinäjoen liikennepuistoon, ja toimittaneet useita pihapelikenttiä kotipihoihin, lisäämään liikkumisen edistämistä. Lisäksi olemme toimittaneet uudelleen kassattavan ja siirrettävän koripallon 3x3 kentän Heinolan YMCA:lle. Kenttää nähtiin kesällä 2022 mm. Helsingin Olympiastadionilla ja Helsingin Narinkkatorilla, Vimpelin Saarikentällä ja Jyväskylän kävelykadulla.

 

Asiakkainamme niin rakennusliikkeet, leikkipaikkarakentajatat, kunnat, koulut, urheiluopistot, urheiluseurat kuin yksityisasiakkaatkin. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme suurella intohimolla, innostavien liikunta- ja harjoitteluolosuhteiden edistämiseksi, yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

 

 

Pihapelikentät myy Jetraco Oy

› Maksu- ja toimitusehdot

› Tietosuojaseloste

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA